BÜYÜKÇEKMECE AVUKAT

10 Ocak 2022 karal_karal 0 Comments

BÜYÜKÇEKMECE AVUKAT, Kurucu avukatımız Av. Burhan Karal, uzun yıllar İngiltere’de Conveyancing ve Immigration International Business Relation konularında çalıştıktan sonra 2000 yılında İstanbul Büyükçekmece’de Karal Hukuk Bürosunu kurarak faaliyete başlamıştır.

Karal Hukuk Bürosu, kuruluşundan bugüne kadar etkin ve disiplinli kadrosuyla, birçok alanda tüzel ve gerçek kişi müvekkillerine hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmeti vermektedir.  Müvekkillerinin hukuki sorunlarını hızlı ve en etkin şekilde çözüme kavuşturarak hukuk dünyasında adım adım zirveye ilerlemektedir. Bu bağlamda müvekkillerinin hukuki sorunları, gün gün takip edilmekte ve klasik çözüm yolları yanı sıra uzlaşma, tahkim, arabuluculuk ve hakem yolu ile başarıyla sonuçlandırılmaktadır.

İstanbul Büyükçekmece’de 1999 yılında kurulan hukuk büromuzda aktif, dinamik ve sürekli kendini geliştiren ekibimizle Büyükçekmece’den hizmet vermekteyiz.

İstanbul’un Adalar Avukat, Arnavutköy Avukat, Ataşehir Avukat, Avcılar Avukat, Bağcılar Avukat, Bahçelievler Avukat, Bakırköy Avukat, Başakşehir Avukat, Bayrampaşa Avukat, Beşiktaş Avukat, Beylikdüzü Avukat, Beyoğlu Avukat, Büyükçekmece Avukat, Beykoz Avukat, Çatalca Avukat, Çekmeköy Avukat, Esenler Avukat, Esenyurt Avukat, Eyüp Avukat, Fatih Avukat, Gaziosmanpaşa Avukat, Güngören Avukat, Kadıköy Avukat, Kağıthane Avukat, Kartal Avukat, Küçükçekmece Avukat, Maltepe Avukat, Pendik Avukat, Sancaktepe Avukat, Sarıyer Avukat, Silivri Avukat, Sultanbeyli Avukat, Sultangazi Avukat, Şile Avukat, Şişli Avukat, Tuzla Avukat, Ümraniye Avukat, Üsküdar Avukat, Zeytinburnu Avukat